right_content_bg
  • Doneren

MAAK HET MOGELIJK

Wij hebben uw hulp hard nodig. Als sponsor of donateur van Stichting Vrienden van SGL kunt u mooie activiteiten mogelijk maken. Denk aan een passende vakantie met de vertrouwde hulpverlener die de intensieve verzorging voor zijn rekening neemt. Of tover een lach op het gezicht tijdens de SGL Waterdagen op het water bij Roermond. Geef mensen een avond om niet te vergeten door een bezoek aan het theater of een concert van hun favoriete zanger. Of laat mensen blijvend genieten van een kruidentuin, filmzaal, jeu de boules baan of wellnessruimte door uw gulle gift. Zo kunt u uw maatschappelijke betrokkenheid tonen met een project dat u persoonlijk aanspreekt. U kunt zichtbaar bijdragen aan het leven van mensen met een beperking, op een manier die bij u past.

 

Sponsor worden? Gewoon doen!

Wilt u ook structureel bijdragen aan het welzijn van mensen met een beperking? Word dan sponsor van Stichting Vrienden van SGL. Als sponsor zet u niet alleen uw eigen organisatie in de schijnwerpers, u laat ook zien dat u mensen met een beperking een warm hart toedraagt. Wij hopen van harte dat u een bijdrage levert. Uw steun is van grote waarde. 
Alvast hartelijk dank namens de cliënten van SGL!

 

 SPONSOR WORDEN! Donateur worden? Gewoon doen!

Wilt u ook structureel bijdragen aan het welzijn van mensen met een beperking? Word dan donateur van Stichting Vrienden van SGL. U laat hiermee zien dat u mensen met een beperking een warm hart toedraagt. Wij hopen van harte dat u een bijdrage levert, uw steun is van grote waarde. 
Alvast hartelijk dank namens de cliënten van SGL!


 DONATEUR WORDEN!